Poďte spoznať Labyrint zážitkov už túto nedeľu na Magio Pláž!

pred 6 rokmi

Kde bolo tam bolo.... bola raz jedna čarovná lavička, ktorá rozprávala príbehy ľudí... rozveselila, potešila a našla kamarátov medzi mnohými, malými i veľkými ľudmi.. A aký príbeh táto lavička rozprávala?

 

To sa dozviete už túto nedeľu od 14:00 - 17:00 na Magio Pláži na Tyršovom nábreží v Bratislave.

Spoznáte Maťa, ktorý vás naučí ako si zaviazať šnúrky bez rúk, Marušku, ktorá s ktorou namaľujete srdiečkový obrázok pre mamičku, so Soňou zistíte, že keramiku viete vyrobiť aj bez očí a spoznáte Adama, ktorý v tichu zachytí dokonalosť momentu na fotografiách a mnohé ďalšie príbehy, ktoré si pre vás pripravili naši priatelia z Eduma n.o.

 

Stretnete tam aj nás a našich Počujkov z OZ Nepočujúce Dieťa. Hovoriť rukami sa tak naučia hravo malí aj veľkí. :) 

Čakajú vás rôzne hry, kde si precvičíte svoje vnímanie, zahráte si posunkové a iné pexeso, rôzne hry s posunkami, naučíte sa spievať riekanky rukami a pripravené máme pre vás aj interaktívne divadielko Ťahal dedko repku. Väčšie deti si spolu s rodičmi môžu vyskúšať Aké je to nepočuť a zistiť Ako sa stať perfektným kamošom.  

 

Na záver si prejdeného labyrintu zážitkov si môžete vybicyklovať sladkú odmenu - cukrovú vatu a možno získate aj ďaľšie odmeny. Jednou z odmien k záveru podujatia o 17:00 bude hudobné vystúpenie Musica Medica, ktoré vás naučí precítiť hudbu všetkými zmyslami.

 

Viac informácii o podujatí nájdete tu: https://www.facebook.com/events/271706336646963/?fref=ts

 

Tešíme sa na vás priatelia, oplatí sa prísť :)

Vaši kamoši Počujkovia z OZ Nepočujúce Dieťa 

Komentáre (0)

Pridaj komentár