Giving Tuesday - Deň štedrosti s OZ Nepočujúce Dieťa už 28.11.!

pred 6 rokmi

My už odpočítavame hodiny. Spustíme to v utorok o 9:00 v Eurovei v Bratislave. Nájdete nás na mínus prvom poschodí pod kinami, v blízkosti detského vláčika. Ak sa budete obzerať po bábke - Počujkovi v životnej veľkosti, nemôžete nás minúť. Náš tím a dobrovoľníci tu budú pre vás až do 21:00.
Počas celého dňa môžete s nami zažiť, že svet nepočujúcich nie je až taký tichý.
Čaká nás pestrý program:- hry s posunkami, maľovánky a veselá zábava pre deti od 10:00 - 13:00 a od 15:00 - 18:00 s našimi animátormi. Pripravené máme tiež malé darčeky. :) - veselá fotostena s možnosťou si fotku aj priamo vytlačiť a odniesť domov :) - zábavné a hravé spoznávanie sveta nepočujúcich - pre všetkých veľkých- možnosť podporiť našu činnosť kúpou hier s posunkami, veselých okuliarov či knihy: Máme dieťa s porucou sluchu.
Giving Tuesday je sviatok štedrosti a dávania. A my sme sa našli spôsob, aby to bolo vzájomné! Pre prvých 200 z vás, ktorí prispejete deťom s poruchou sluchu min. sumou 10€, čaká prekvapenie. Ako darček môžete dostať knižku Anjelské pierka od Ľubky Brigantovej, maminy Jakubka, ktorý má tiež poruchu sluchu. Naviac, v tento deň bude váš dar o polovicu znásobený vďaka Nadačnému fondu Telekom.

Ďakujeme za každý váš dar - či osobne v Eurovei, alebo online - na našom zbierkovom účte na Dobrej krajine -https://goo.gl/wjCNAn
Viac informácii nájdete aj na našej facebookovej udalosti  - https://www.facebook.com/events/149551469001572/
Do skorého videnia, priatelia!Vaši kamoši z OZ Nepočujúce Dieťa

Komentáre (0)

Pridaj komentár