Vďačne vám tlieskame :-)

pred 6 rokmi

Milí naši pomocníci, priatelia,

píšeme vám opäť - so srdcom plným vďačnosti. Srdečne vám ďakujeme a tlieskame za včerajšiu pomoc v 24-hodinovke Dobrej krajiny.

 

Je to presne dva roky odkedy sme spustili 1. informačno-komunitný portál pre rodičov nepočujúcich detí (ako to tam vyzeralo si môžete pozrieť na videu). Už vtedy sme na vlastnej koži, spoznávali, čo všetko rodiny nepočujúcich detí na Slovensku potrebujú, aby sa mohli naplno rozvíjať. No nevedeli sme si celkom predstaviť, ako ďaleko nás toto dobrodružstvo zavedie. A teraz, po intenzívnych dvoch rokoch, ste v tom s nami. Veľmi sa tešíme.

 

Pred tými 2 rokmi sme spustili aj zbierku na vytvorenie špecializovaného audiocentra. Zbierka bola úspešná. Za 20 000 eur na Detskej ORL klinike na Kramároch zakúpili potrebnú prístrojovú techniku a aktuálne sa tam školia odborníci a pripravujú priestory na spustenie audiocentra. Vďaka tomu budú mať deti s poruchou sluchu ešte kvalitnejšie a dostupnejšie odborné vyšetrenia.

 

S tímom OZ Nepočujúce dieťa a s vašou podporou ideme ďalej. Sústredíme sa teraz najmä na rozvíjanie online rodičovskej poradne, rodičovského klubu Počujko, aj na podporu rodičom detí s poruchou sluchu v offline svete v rôznych podobách. Aj naďalej budeme na podujatiach približovať svet nepočujúcich detí a obhajovať ich práva.

 

Najbližšie nás čaká Celoslovenské stretnutie rodín - 16.9. na Liptove.

 

Tím OZ Nepočujúce Dieťa a jeho zakladatelia Feri a Lubka Majtánovci vám zo srdca ĎAKUJÚ!

 

PS: Ak ste nestihli 24-hodinovku, nevadí. Vašu podporu potrebujeme aj dnes a budeme ju potrebovať aj zajtra. Podporiť nás môžete na stránke Dobrej krajiny.

Komentáre (0)

Pridaj komentár