Pomôžte vzniku klubu rodičov a priateľov SP detí Počujko

pred 7 rokmi

V máji sme spojili sily s našimi priateľmi, študentami VŠ a prihlásili sa do medzinárodnej súťaže Social Impact Award (SIA). Túto súťaž na Slovensku organizuje Juraj Kováč z Rozbehni sa! a Baška Klimek za Impact Hub BA.

 

SIA podporuje mladých ľudí a študentov, ktorí majú nápad, ako udržateľnou a inovatívnou formou riešiť spoločenský problém vo svojom okolí . My sme sa do súťaže prihlásili s komunitným projektom, ktorý má za cieľ pomáhať rodičom nepočujúcich detí.

 

Podporte náš projekt hlasovaním na www.socialimpactaward.sk, prosím

 

V júni sa nám podarilo spomedzi 40 tímov dostať medzi TOP 10 tímov a mohli sme sa tak zúčastniť letného vzdelávacieho inkubačného programu. Vďaka tomu sme sa naučili množstvo praktických vecí a spoznali  niekoľko inšpiratívnych ľudí.Už vieme, ako náš nápad zvalidovať, otestovať a nastaviť mu business model pre dlhodobú udržateľnosť. Priučili sme sa marketingovej stratégii a našli spôsob, ako o sebe dať vedieť rýchlo a lacno a spoznali ďaľších 9 skvelých tímov s prihlásenými projektami.

 

Počas 3 mesiacov sme náš nápad viackrát upravili a z prvotného nápadu - jednorázového vzdelávacieho eventu - sa stal náš finálny, dlhodobý projekt - Počujko - Klub rodičov a priateľov nepočujúcich detí.

 

Chceme členom klubu, počujúcim aj nepočujúcim rodičom nepočujúcich detí na Slovensku aj v Čechách, poskytnúť potrebné informácie a praktické zručnosti pre rozvoj svojich deti. Tak, aby boli podané jednoducho, zruzumiteľne a rodič sa tak včas mohol z pohodlia domova naučiť všetko potrebné.

Našim priateľom, podporovateľom zároveň umožniť nás nielen podporiť, ale aj lepšie spoznať. Pravidelne informovať o našich aktivitách a minimálne 1x ročne umožniť sa s nami stretnúť na rodinnej akcii, ktorá prepojí oba svety - počujúci aj nepočujúci...
Viac informácii o našom projekte nájdete tu.

 

Veríme, že spolu s vašou pomocou sa nám podarí uspieť v hlasovaní o Cenu sympatie a 1000€ od Nadácie Slovenskej sporiteľne na rozbeh nášho nápadu. Viac informácii o hlasovaní nájdete na stránke www.socialimpactaward.sk.

 

Pomôžte nám prosím svojím hlasom k tomu, aby sme sa všetci dobre počuli a rozumeli :)

Ďakujeme :)


Tím Počujka zo SIA

Komentáre (0)

Pridaj komentár