Dajme spoločne vianočný dar rodinám nepočujúcich detí

pred 7 rokmi

Nočné mory bývajú rôzne. Niekoho prenasleduje v spánku pocit, že padá do nekonečna, druhého prenasledujú príšery. No všetci sa rovnako budíme s výkrikom o pomoc, ktorý nás prebúdza do reality, kde nič nehrozí a v pokoji všetko spí, všetko sní.

 

Predstavte si však, že v noci dieťa prenasleduje nočná mora, pri ktorej chce zavolať na svoju mamu a z hrdla sa mu nedostane ani šum... a potom sa preberie, ale nočná mora tu ostáva -  nevie privolať svoju mamu.

 

Takéto detičky okolo nás žijú, sú to deti s poruchou sluchu, ktoré žijú vo svojom svete ticha. Avšak ako v každej správnej rozprávke, aj v ich príbehu je nádej na šťastný koniec. Pokiaľ dostanú rodičia nepočujúcich detí správne informácie a podporu, začnú sa v ich rodinách diať zázraky zázrakov. Detičkám sa môže otvoriť cesta k počutiu, vnímaniu zvukov, slov, reči a porozumeniu všetkého navôkol. A odrazu tieto deti dostanú rovnaké možnosti ako ich počujúci rovesníci.

 

Pomôžte nám zahnať nočné mory sluchovo postihnutých detí a ich milujúcich rodičov. Ak spoločne pomôžeme rodičom, deti ich môžu počuť a môžu sa naučiť povedať „mama“, či rozprávať sa s kamarátom.

 

Vieme ako na to. Do dnešného dňa sme pomohli viac ako 300 rodinám so sluchovo postihnutými deťmi. Spoločne budujeme komunitu rodín s deťmi s poruchou sluchu, ktoré si navzájom vedia poradiť a podporiť sa v situáciách, ktorými prechádzajú.

 

Ako nám môžete pomôcť meniť životy detí s poruchou sluchu?

 

Zapojte sa aj vy prostredníctvom darcovského portálu dobrá krajina k nášmu úsiliu a pomôžte nám priviesť ku šťastnému koncu zatiaľ nedokončené príbehy nepočujúcich detí a ich rodín.

 

Vďaka portálu Sashe – Dobrý obchod, máte možnosť urobiť si radosť dvojnásobne: kúpte darček sebe, alebo niekomu koho máte radi a súčasne prispejte na dobrú vec. Ponuka je neodolateľná, nakoľko vás to nebude stáť ani cent naviac. Celý zisk z predaja darčekov ide priamo na účet neziskovej organizácie, ktorej ju výrobca venoval.

 

Krásne produkty, ktoré nám, občianskemu združeniu Nepočujúce dieťa, venovali 3 skvelé tvorivé umelkyne, môžete kúpiť tu: Sashe – Dobrý obchod.  

 

Ďakujeme Vám a prajeme Vám pokojné sviatky a šťastný Nový rok!

Tím OZ Nepočujúce dieťa

Komentáre (0)

Pridaj komentár