Už len kúsok a detské audio-centrum sa stane realitou

pred 8 rokmi

Milí priatelia detí s poruchou sluchu!

Máme pre Vás dve správy - jednu dobrú a druhú ešte lepšiu! Tou prvou je, že v roku 2015 sa nám vďaka Vám na www.DobraKrajina.sk podarilo vyzbierať 8 808 € na vznik detského audiocentra! Srdečne Vám ďakujeme za Vašu neoceniteľnú pomoc! Tou druhou, ešte lepšou správou je, že k dnešnému dňu k dosiahnutiu cieľovej sumy 20 000 € chýba už iba 10 815 €.

Veríme, že sa nám to spoločne podarí. V stávke je toho veľa - v ranom veku dieťaťa s poruchou sluchu sa rozhoduje o tom, či sa naučí rozprávať alebo bude odkázané iba na posunkový jazyk a s počujúcimi si nebude takmer vôbec rozumieť.

Práve preto je tak dôležité poskytnúť mu správnu a presne nastavenú kompenzačnú pomôcku (napr. načúvací prístroj), čo najskôr. K úspechu je potrebné technické vybavenie a audiologické metódy, ktoré umožnia zmerať úspech alebo potrebu upravenia kompenzácie sluchu už od 6-teho mesiaca veku dieťaťa. Tento neľahký cieľ je úlohou práve detského audiologického centra. Vďaka Vašim príspevkom budeme môcť tento rok zakúpiť potrebné technické vybavenie pre takéto centrum v nemocnici na bratislavských Kramároch.

Budeme Vám preto vďační za každý príspevok. Vašu pomoc najviac pocítime, keď si pri darovaní vyberiete možnosť pravidelných mesačných darov pomocou trvalého príkazu alebo karty. Darovať môžete na www.DobraKrajina.sk.

K vyzbieraným darom sa pripočíta aj určitá časť zo 4 000 € grantu, ktorý podľa hlasovania rozdelí spoločnosť Datalan. Zahlasovať môžete už iba do 26. januára na tejto stránke www.DakujemeDatalan.sk.

Srdečne Vám ďakujeme - vďaka Vám budú mať deti s poruchou sluchu väčšiu nádej na plnohodnotný život.

Komentáre (0)

Pridaj komentár